Moderní rozšíření s důrazem na funkčnost a estetiku

Přístavba administrativní budovy SEW-EURODRIVE CZ představuje rozšíření stávající administrativní budovy a montážní haly.

Nová administrativní část je elegantně propojena se stávající budovou krčkem, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Řešení nejen umožnilo zachování přírodního osvětlení v interiéru, ale také dodává budově jedinečný vizuální charakter, který navazuje na původní fasádu.

Fasáda kombinuje kovově stříbrné panely s antracitovými hliníkovými prvky. Jedinečný charakter fasádě dodává červený pilíř, který jasně definuje vstup do nové administrativní části.

Nové části objektu jsou navrženy s důrazem na optimální využití světla a prostoru. Zimní zahrada a relaxační zóna představuje správný přístup ke zlepšení pracovního prostředí. Navíc nově vzniklý předprostor je obohacen reprezentativní zelení, stromy a pěšími cestami. Prostor tak poskytuje příjemné prostředí pro odpočinek zaměstnanců.

Přístavba SEW-EURODRIVE CZ je dokonalým spojením moderní architektury s praktickými potřebami zaměstnanců. Nabízí harmonický celek, který respektuje urbanistický prostor a přináší novou kvalitu prostředí.

 

Architekti: Ing. arch. Jan Rajtmajer, Ing. arch. Roman Klobušiak| Arch.Design 

Vedoucí projektu: Ing. Michal Fořt | Arch.Design 

Zodpovědný projektant: Bc. Jíří Hamr | Arch.Design

Foto: Jíří Bednář 

 

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top