Nová dialyzační jednotka v Novém Městě na Moravě

Šetrný design, funkčnost a komfort nové dialyzační jednotky.

Dokončili jsme dokumentaci pro provádění stavby nové dialyzační jednotky v Novém Městě na Moravě. Projekt je navržen s maximálním respektem k okolnímu prostředí a minimalizací zásahů do stávajícího parku. Budova je částečně zapuštěna do terénu, což umožňuje, aby okolní park plynule přecházel do zelené střechy.

Důraz byl kladen na funkčnost a komfort uživatelů. Prosklené fasády a atrium přináší do interiéru dostatek přirozeného světla, což vytváří příjemné prostředí pro pacienty i personál. Obklad budovy z copilitu a hliníkových kompozitních desek nejen harmonizuje s přírodním prostředím, ale také zajišťuje dlouhou životnost objektu.

Interiér je pečlivě uspořádán pro efektivní provoz dialýzy. Hlavní oddělení disponuje kapacitou až 25 míst, včetně izolačních boxů pro infekční pacienty. Objekt je navíc propojen podzemní chodbou s pavilonem gynekologie, což umožňuje snadný transport pacientů i materiálu.

Tento projekt představuje moderní a ekologicky šetrné zdravotnické zařízení, které přinese kvalitní péči pacientům potřebujícím dialýzu.

 

Architekt: Penta Projekt Jihlava

Projektanti: Ing. Václav Morava, Ing. Marek Hrabal | Arch.Design 

 

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top